Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Bloggtävling: Vinn ett personligt cykelporträtt signerat Cykelkatten

Bloggtävling: Vinn ett personligt cykelporträtt signerat Cykelkatten

bloggtävlingporträtt

Hej.

Alltför länge sedan vi körde en cykeltävling. Och alltför länge sedan jag ritade ofta och mycket. Därför kör jag en win-win-tävling här – ni får chansen att förevigas, jag får chansen att ha nåt vettigt att rita!

Det är enkelt att delta. Det enda du behöver är att här i bloggkommentarsfältet kommentera vad du vill läsa mer om här på cykelkattenbloggen. Glöm inte att ange ditt namn. Tävlingen avslutas nu på fredag kl 12.00.

Vinnaren lottas ut. Utifrån vinnarens foto ritar jag en snygg tavla som jag postar hem till vinnaren. Jag står för frakten men också den konstnärliga friheten i val av material, ritmanér etc. Snygg och cyklig kommer du dock att bli, det kan grafiksnobben i mig garantera. Vinnaren meddelas här på bloggen och får då maila in ett cykligt foto samt sina adressuppgifter till cykelkatten@gmail.com. Lycka till!

Pepplåt förresten:

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren kommer att utses under helgen. Tack ni som deltog <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

24 kommentarer

 1. Mera Katten helt enkelt!!! Och kanske Grannen kan få vara med på ett hörn ibland om han sköter sig? ;-)

 2. Skulle vilja läsa om cykelresor till mitt älskade Italien som jag ännu inte cyklat i men en dag så :) Och även om tips för sådana som mig (en vanlig motionär på 40+) som fortfarande vill utvecklas på cykeln :) Jag som håller på och fixar ett rum här där det ska bli lite cykelrelaterat på väggarna och då skulle ju en tavla gjord av dig passa perfekt.

 3. Jag vill läsa mer om dig och vill se ännu fler fyndiga och sköna cykelbilder som du lägger ut, både egna bilder och annat som du hittar och delar med dig av! Jag gillar din stil nämligen :-)

 4. Jag vill läsa mer om roliga cykeläventyr som när ni for till Stockholm t.ex. Vad som händer på dina pass där du är som ledare kan också vara spännande. Och allt roligt du har att berätta om både cykling och annat!

 5. Jag tycker att det skulle vara roligt att läsa om psykologi, hur man kan peppa sig själv att träna fastän man har tusen ursäkter att låta bli. Motivation helt enkelt! Hur man tar sig till andra sidan!

 6. Jag vill läsa om hur du lägger upp träningen inför vårens/sommarens olika lopp som du ska delta i. :-) . Sen fler bilder på dig för jag tycker du är snygg ha ha.

 7. Ride reports är ju alltid roligt att läsa, det kan man inte få för mycket av :) Och då inte bara flashiga resereportage utan lika gärna lite utsvängda ord om en grå tisdagsträning. Båda varianterna är inspirerande och peppande för sina egna resedrömmar och träningspass. :)

 8. Pingback: Var vardag vore.
 9. Mer punk! Och som många andra kommentatorer; träningsupplägg och rese-reportage. Men helt klart mer punk!

 10. Jag vill att du ska fortsätta att tycka saker. Jag gillar när du tar ställning, både för och mot saker.

 11. Precis som nu, en massa cykling :D Gärna inlägg som går i linje med regel #9. Period.
  Älskar att hata fulväder, eller var det tvärtom?

 12. Jag vill läsa mer om uppladdning inför lopp, hur planerar du veckan innan med träning, mat, sömn… Å så vill jag gärna ha en schysst bild att stoltsera med, vill gärna lägga ut den på bloggen om jag blir så snygg som du lovat;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.