Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Soligt men småkyligt nere i Skänninge, Östergötland, i lördags!

Glad måndag folks. Tänkte berätta en rolig sak för er!

Jag och cykel- och cykeltillbehörstillverkaren ROSE kör ett fint samarbete ihop. Det kommer bland annat innebära att jag kommer cykla i utvalda cykelplagg ur ROSE:s nya sortiment i år.

Jag tycker att det är superkul och känns helt rätt – inte minst med tanke på att jag redan cyklar på en ROSE-hoj (ni vet finfina rosen eller tysk-italienarn* som jag kallar honom ibland) och är riktigt nöjd med den. Jag gillar möjligheten att skräddarsy mitt cyklande efter mina egna önskemål.

Samarbetet har redan “smygstartat” eftersom jag är en konstig cyklist som gillar att cykla även när det är kallt. Och då har jag verkligen haft nytta av småflossade, sköna ROSE paddinglösa tights som jag har burit över mina ordinarie kortbenta bibs. Vinterbibs är super vintertid – men mellan säsongerna kan det kännas lite otympligt med dubbelbibs och då är det ju perfekt med smidiga, slicka tights som ändå skyddar de känsliga knäna och framsidan från vinden. Att tightsen är svarta med enkel text på tillfredsställer min inre estetiker och matchar min övriga våroutfit (som ju är svart).

Jag kommer förstås att skriva om alla de plaggen jag kommer att använda så att ni får objektiva skarpt-läge-recensioner.

Vill ni veta mer om ROSE och deras sortiment är ni välkomna att spana in hemsidan.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.