CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Västerås – Stockholm – Motala

Västerås – Stockholm – Motala

Hej!

Liten update så att ni vet att jag lever etc. Alltså jag är i stora transit moods denna veckan – började med Västerås, är nu i Stockholm ett par dagar (mamma! lillebror! dans! mm) och ikväll bär det av till Motala för en helg fylld med bröllop (dans! mat! snygga kläder!) och cykling vid Sveriges vackraste sjö. Inte heldumt att få sig ett gäng backar eller tjugo så att de västmanländska slättan-spirorna inte får sig en alltför hemsk chock väl på Mallis i slutet av nästa vecka.

Tråkig stadbild, tänker ni kanske, men inte för mig. Gissar ni var jag är förresten? Den här cykelbanan användes nämligen av Periferigruppen när vi under Tour de Chat i augusti gled in i Stockholm efter att ha cyklat genom diverse län och kommuner. Det kan ha varit vårsolen, men jag blev alldeles varm och stolt och stannade till och stod ett tag och tänkte och längtade och myste. Visst gör vi samma sak i år igen, visst? Förresten så får ni läsare hänga på i år med. Mer info kommer så småningom och jo – det är alldeles självkostnadsgratis!

Nu fortsätter fredagen, mycket att göra innan Motala och cykel och skoj.

Ihelgen kommer jag förresten att avslöja en rolig sak.

Puss!

/transitkatten

P.S. Förbered dig på Tour de Chat genom att läsa på här och här. Det är ju ändå mellansveriges vackraste kompisdistanslopp, så är det ju bara.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. gångbron från k-holmen till rolis från frippan sätt? norrmälarstrands cykelbanan, HELT livsfarlig by night :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.