Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katjas tips

Filmtips: Cykelkultur i Detroit

Filmtips: Cykelkultur i Detroit

God morgon! Älska SVT – älska dokumentärer. Vill tipsa om denna dok om ett avslappnat men samtidigt framåtblickande förhållningssätt till urban cykling. Älskar frasen “att staden gått i konkurs, stora delar av den är öde och avfolkad ser han som en möjlighet, en förlängning av det ohållbara samhället som behöver börja om”. Från att varit ett typ, tiotal cyklister i hela staden är de nu ett par tusen. HÄFTIGT.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Såg den igår! Mera sånt! Tyckte det var så gött med “build it, earn it” eller vad det hette. När ungdomarna fick komma in och bygga ihop sin egen cykel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.