Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Kevätpäiväntasaus betyder vårdagsutjämning på finska (tydligen). Det är idag förresten. Vår, trots snön. Som ju förresten smälter bort närsom!

Nästan lättklädd inför förra veckans pass med Grannen & Co.

Tack för era cykelbrillstips, fortsätt skicka in! Tänk va spännande surfingstund jag har framför mig hemma ikväll *dregel dregel*

Men först blir det till att dra förbi ol good F&S för lite hederlig styrka, ikväll med hjälp av skivstång. Är lite kroppsnere, gårdagens rätt så långa spinningpass slutade med att utsidan av knät började bråka lite igen, och vaknade med rätt så ömt knä imorse. Och knät är det sista jag vill ha ont i ihelgen, ska ju cyklacyklacykla, och cykla snabbt helst också!

Ska vårda lill-knät ömt ömt. Får vara snäll och rak och trevlig mot det ikväll. Toppa med massa stretch, massage och liniment på. Och så ska jag ta och ringa bäste sjukgymnasten nästa vecka, han som var så snäll mot knäet i höstas. Knäet får inte sabba mitt liv, speciellt inte med tanke på att planet mot Mallis lyfter om exakt två längtansfulla veckor.

Mallis! Backar! Berg.

Nä, nu sticker jag och tränar. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.