Cykelkatten

Afterbike, afterglow

spinnerfs

Le monden på F&S har ANT+
Lite roligare blir det allt. Lite.

Ajabaja! Det är redan tisdag och jag har fortfarande inte lagt ut veckans träningsplaner. I och för sig så hade jag tvångsvilodag (läs: sent jobb, sen dammsugning och käklagning hemma) igår, så träningen kickas inte igång förrän ikväll.

Så, här är schemat boys & girls:

* Igår måndag vilade jag som sagt och lagade världens godaste spenat- och ostpaj, asså dör så gott, recept coming up snart!

* Idag tisdag ska jag genomlida ytterligare ett linsträningstillfälle. På kvällen väntar dock riktig träning och jag känner att jag måste ge min smått spända kropp en omgång riktig töjning och styrka. Därför blir det styrkepass på F&S!

* Imorgon onsdag står cykling på schemat. Tyvärr lovar SMHI snöfall så det blir väl tyvärr till att hålla sig inomhus imorgon med, le monden får ta intervallsmällen!

* På torsdag får det åter bli cykling / le mond men i kombination med corepass. Ryggen gnällde ändå lite i söndags.

* På fredag är det dags för mitt favvoickecykligt pass – intensivjympa med F&S bäste instruktör Alex P! Så sjukt skönt att belasta hela kroppen inför helgens långcyklingar

* På lördag blir det cykling och förhoppningvis snabbt och backigt

* På söndag är det genrep för Västerås CK:s motionsledare och trots att jag redan är “utbildad” och lett många pass så kan det aldrig skada att fräscha upp ledarskapet samt cykla lite med andra glada ledare och blivande ledare.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.