CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja kör landsvägKatjas tips

Dagens länkkärlek 3x

Dagens länkkärlek 3x

Hej. Länkkärlek ftw, här är dagens tips om ni är less på att F5:a Raphas New Arrivals dagarna ut.

ett. Lisa Ströms härligt fradgatuggande sågning av TV3:s nya #fail Kickstarter. Har ni inte redan läst den så gör det nu. (Jag gör ett svagt försök till sågning jag med. Plötsligt blir jag iofs sugen på att se den här versionen, killversionen alltså, men det för jag är omvänd sexist.) Skämt åsido FFS TV3, lever vi på 50-talet?

två. Brandt-Sörensons kollektion där jag skulle kunna köpa upp allt och ge i present till… äsch, till alla och alla skulle se bra ut i de kläderna. Alltså fett snyggt, sjukt dyrt, lyxkittning när det är som bäst.

tre. Velonode är en sida som jag upptäckte idag. Nu är jag rätt så ny där på sidan, men tipsar ändå om det för att jag vill vara först för att den är fett snygg, är sverigebaserad och så gillar jag cykliga initiativ. Vad jag fattat så är det ett slags Pinterest för cykelintresserade. I dagsläget kan man enbart kolla, gilla och kommentera skribenternas innehåll men i framtiden kommer man som användare att kunna lägga till eget material. Vi får se, har i alla fall reggat mig och stödjer idén. Under tiden kan ni ju alltid kolla igenom mitt Pinterest-flöde!

Okej folks, det var dagens tre. Nu sticker jag och kör styrka. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

    1. Skulle också vilja ha mer Lisa-manér. Hörde ni att det blir damklass i GP:t i samband med Vätternrundan i år. Hade inte hänt utan Lisa!

      Velonode är coola, har följt dem på insta ett tag men aldrig varit inne på webben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.