Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Idag fyller världens (efter Coppi 4ever förstås) stiligaste cyklist år! 33, bara barnet men redan superior. Fira Fabbe genom att följa honom på Twitter och skriva massa gulliga grattis-meddelanden.

Jag kan nästan tacka Fabbe för att jag började med cykelsporten en gång i tiden. Det var ju nämligen urklipp på honom i svarta extremt tighta bibs i nåt av mina facebookalbum som sakta men säkert byggde upp min övertygelse om att jag självklart är ämnad för en sport där jag samtidigt som jag tränar omges av män med den bästa sortens utseende.

Sedan borde ju Fabbe klippa sig och göra nåt åt lill-muschen. Men han är ju bara barnet och alla vet att cyklister når sin stilighets topp efter 40-45 nånting.

Grattis Fabbe! :D

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.