Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Mina glada röda kroppar

Mina glada röda kroppar

Och här kom det ju – gårdagens blodiga besked som gjorde mig fett glad! Även om jag teoretiskt sett inte borde ha nån skit i blodet – var ju till exempel blodgivare under hela gymnasietiden och är egentligen en frisk rackare – så har jag ändå varit orolig, då jag dratt på mig en massa skitsjukdomar, som bältros för några år sedan, halsfluss x 3, diverse förkylningar under senaste året etc etc. Så jag började ju undra om jag inte led av nåt superfarligt ettrigt läskigt, som brist på någonting viktigt, typ kroppar (man pratar alltid kroppar av nån anledning, vita, röda, nästan som ett krig, men men, blod är blod). Men nej då! Inga superfarliga ettriga läskigheter annat än överskott av chokladbitar simmar tydligen runt i mina kärl. Däremot så sa doktorn att min psoriasis kunde tyvärr påverka min känslighet för infektioner. Ännu en anledning att köpa på mig urläckra cykelhandskar i dyra tvättbara material :D

Tänker vara extrastöddig mot kroppen min ihelgen…

…nädå. Tänker vara len, varsam men bestämd. Vi ska tävla och vinna i år, jag och kroppen.

Och ja, blodkropparna, ni får också vara med!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.