Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Fredagskatja DeLarge

Fredagskatja DeLarge

IMG_1718

God morgon folks!

Djävulskt blöt och utsmetad Katja är jag idag. På vägen till jobbet envisades snön förstås med att åka in rakt i ögona mest hela tiden. Men vafasiken, det är inte så ofta man träffar på den där vintern nuförtiden så dumt att gnälla! Dessutom kände jag mig nästan lite teatraliskt snygg men Alex DeLarge snedstreck ledsen burlesk person-looken imorse innan jag tvättade av den för kollegornas skull. Tyvärr misstänker jag att allt det fina hinner smälta bort ikväll. Får se om jag orkar slaska ner mig och Canyonen eller om det blir distansspinning med klubbfolket imorgon.

Idag tänker jag fira gårdagens glada besked (!) med att köra klassisk intensivjympa med min favvoinstruktör och toppa sedan med smärtsam stretch. Knäet strulade häromdagen då jag körde spinning så jag törs inte cykla längre än till gymmet idag. Denna vecka har ju tyvärr igen varit en återställninsvecka dvs. varannan dag träning, varannan dag vila. Men nu i helgen accelererar vi lite.

Ha en superfredag folks!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.