Cykelkatten

Afterbike, afterglow

karlstad3 karlstad2 karlstad1

Hej.

Bicycling kör en kul tävling där man kan vinna en äkta GoPro-kamera, sånt som oekonomiska flickor som en annan bara drömmer om.  Jag deltar med denna bildserie föreställandes Linkan, Contis och Gunnar blöta jävliga och härliga efter superinsats i Karlstadscrossen. Jag vinner aldrig nånting på tur så ingen idé att ens försöka. Däremot tänkte jag i det här fallet anspela på skicklighet men främst självömkan.

Så här är varför jag borde vinna:

Skicklighet: Försök själva att fånga cyclocrossens själ utrustad en immig iPhone-kamera och med glasögona täckta av finaste värmlandsler. Hade ju själv kört, vurpat och förälskat mig i sporten.

Självömkan: Jag äger ingen annan kamera än min iPhone (sårbart, sårbart!) och det är därför otroligt synd om mig som ju älskar att fota.

Så. Nu vinner vi här tycker jag.

Puss!

/Cykelräven

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.