Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Glatt lermonster med släng av socker?

Glatt lermonster med släng av socker?

spinnerk1

Hej. Ursäkta för sugig bildkvalité, hanns inte med några high class-selfies igår ;)

Cyklade i alla fall med lätt kadens till F&S igår. Kände mig lite kryare men inte riktigt redo för stordåd så det blev en lååång uppvärmning och sen ett par lättare intervaller på gymmets uppvärmningshoj (som förresten är bra mycket skönare än de ordinarie spinningcyklarna med mojofientliga sadlar!). Var precis på g att påbörja en tredje, jobbigare fyra till tonerna av Edguy (yes, sånt passerar mina öron ibland) men då kom Contis förbi och sabbade det hela genom att ordinera ner mig från cykeln! Tydligen såg jag ut som om jag sprungit ett maraton och det var kanske inte så klokt av mig med tanke på risken för återfall. Först surnade jag till på Contis men kom sedan på att det ändå är han som är på elitnivå och inte jag så jag kanske borde shut up and rest om man säger så.

Blev i alla fall glad av att ha befunnit mig i svettig träningsmiljö igen! Idag blir det tyvärr tråkvila, tänker trösta mig med att slicka i mig solens sista strålar innan det blir kväll.

Var förresten hos doktorn idag. Hon kände och klämde men hittade inget direkt livshotande. Alltså blir det ingen bloggtävling där vinnaren får uttestamenterad kolfiberhoj än, tyvärr. Däremot så fick jag lämna blodprov så jag kommer att vara smått nojig nu i några dagar innan jag får hem svaret. Låt oss hoppas att det rör sig om random gikt eller möjligen förhöjda värden av awesomeness och inte nåt otäckt, usch.

Förresten så kände jag mig sjukt snygg på min gymcykel igår. Tajt och cyklig och svettig och rejäl, liksom. Många blickar, bekräftelsebehovet tillfredsställt. Tills jag gick in på toan för att ta selfies och upptäckte att hela jerseyryggen var nedkletad i finaste västmanlandsler efter söndagens mtb tur (hade tröjan under jackan).

Det var alltså därför alla tittade så.

Damit.

spinnerk2

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.