Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon! Bjuder på lite lördagsgodis, sånt jag tycker om lite extra just nu.

ett. Den för gulliga Nys vs Stybie-fighten i filmform, älskar bäbiscxiskan :)

två. Den inte så lite cykelinspirerade kollektionen från favvomärket Fred Perry (och inte att förglömma, Wiggins-kollektionens nyheter). Tyvärr enbart för killar – deras tjejkläder är heta med men utan cykelantydning, det hoppas jag kommer att ändras i framtiden!

modernbritishperry

tre. Att Stockholm får ett nytt, denna gång franskinspirerat och ekoreko-cykelcafé som ska heta Cykelcafé Le Mond (som i världen och som i Greg). Kaffesugen redan nu – cafét känns som ett självklart mellanstopp på 2014-års Tour de Chat. Eller vad säger ni vänner? Gå in och gilla caféts Facebook-sida för att hålla koll på när de öppnar etc.

lemond

fyra. Ungefär allt med Bel Heir, den kommer spelas sönder på mitt rum på Mallis känner jag redan nu… Just nu är No West Coast Kid och Fame mina favoriter.

fem. Att jag inte har halsfluss nu utan vanlig standardförkylning (yeyeyey, fatta slippa antibiotika). Och att jag är så sjukt himla fokuserad på den kommande cykelsäsongen just nu att typ inget annat (utom möjligen Ken Folletts nya Världens vinter och det svaga hoppet om åtminstone ett par skidmil till..?) spelar roll. Att Vacchis kommentatorsäsong dragit igång gör ju inte saken sämre, eller hur? Synd bara att det är så galna sändningstider…

Trevlig helg på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.