Cykelkatten

Afterbike, afterglow

katjabjörnö

Det spelar ingen roll vad media med sina reklamer kampanjer artiklar etc. försöker tvinga på mig för produkter “mot den yttre påverkan” – jag känner mig aldrig så snygg och fräsch som efter att varit ute och verkligen bitits av vinden och “den yttre påverkan” i ansiktet! Jag struntar i om hyn blir äldre av solen, läpparna torrare av vinden och fukten, ögona blindare av solskenet och håret fnöskigare av luftens torrhet. Istället ser jag mig själv i spegeln och glädjs åt att samma ögona glänser, samma hy blir rosig, speciellt om kinderna, hårtestarna bildar en alldeles fluffig frisyr som gör sig super på foto och de torra läpparna ler av sig själva, till synes helt utan anledning.

Och så passar jag på och dröjer inne i min naturliga skönhet innan jag hoppar in i duschen och värmer upp kroppen och sedan torkar mig röd och avslutar med en extrafet kräm. Det finns ju gränser för hur naturlig man får vara för att må helt bra, eller hur?

Men nästa gång du möter mig utomhus och tänker wow, va duktig hon är på att sminka sig som ser så naturlig ut i ansiktet! så kan du ge dig fan på att jag luras. Jag har inte alls sminkat mig fin. Jag har förmodligen bara varit ute i min naturen som gjort mig lycklig för stunden.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.