CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Mera styrka, mera tid men mindre styrstam denna vecka 6.

Mera styrka, mera tid men mindre styrstam denna vecka 6.

cafecyklissa

Cafécyklissan med rejäla lår måste ritas klar

Hej. Det är måndag och alltså dags för ett nytt litet schema för kommande vecka.

Träning

* Idag är jag självklart krasslig efter att ha hängt runt i Stockholms kollektiva trafik (slår aldrig fel!) så måste därför hållas fastbunden vid soffan med varmt te och damernas samt juniorernas CX VM som (i och för sig jävligt braiga) sällskap
* Imorgon fortsätter min uppstyrkningssatsning à la förra veckan! Förra veckan tränade jag som ni kanske vet såna prylar som bål, armar och sånt som komplement till den klassiska klubbspinningen och denna vecka fortsätter i samma melodi.
* På onsdag ska det hinnas med både jobb, träning och ett nytt ledarmöte inför den stora fina infokvällen vi i klubbens motionsledargrupp håller för våra blivande ledare (kom kom den 12 februari, bjuder på fika och elitcyklissföreläsning!)
* På torsdag intervalldödar vi benen
* På fredag dödar vi benen och resten av kroppen
* På lördag gäller distans av nåt slag – skidor eller cykel, det bestämmer kroppen! Blir det cykel så måste jag till söndag fixa en kortare styrstam.
* På söndag planerar jag också köra distans alternativt skidor, beroende på vad vädret bjuder på för skoj

Ordinary life

Veckans huvudmål är (förutom att hålla mig frisk) att försöka vända lite på dygnet så jag är på jobbet senast åtta och pigg i skallen – varje dag. Jag är trött på att jobba till sex-halv sju varje dag! Jag vill inte bara hinna med jobb – träning – sömn utan även hinna rita, skriva, pyssla – ja allt sånt jag tycker om men inte riktigt får till. Annat var det på plugg-fest-tiden – då hann jag med allt! utom träning just. Men så mådde jag ju också därefter, som en annan manodepressiv missförstådd konstnärstyp. Så veckans to-do gällande livet är:

* Fixa den där jäkla skåpluckan i köket som ju aldrig vill upp känns det som
* Producera minst en artikel på ämnet cykling
* Köpa mig en ny sminkväska
* Boka den obligatoriska mallisveckan
* Hitta billiga biljetter till Paris den 27 juli (eller den 26-28 förstås)

Vad ser ni fram emot med denna vecka?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.