Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Det vill sig inte med mig riktigt just nu.

Det vill sig inte med mig riktigt just nu.

katjaiuppsala

Hej kära läsare.

Jag vet att jag inte måste men jag vill bara be så hemskt om ursäkt för att jag är en så tråkig bloggare just nu, smått humorlös och uppdaterar för sällan. Men jag är ju konstant sjuk känns det som. Självklart vaknade jag helsjuk i måndags morse. Risig i halsen, småfebrig och inte duglig till annat än jobb och soffligg. Tur jag hade VM i cyclocross att trösta mig med (hann inte se i helgen).

Men inte är det särskilt njutbart att vara sjuk när träningen blir lidande. Jag som kommit igång så bra de senaste veckorna! Jag börjar misstänka att det är någonting med mina mandlar (vad det nu är) som är åt skogen. Jag har ju varit konstant sjuk sedan nyår. Och mina symtom nu skiljer sig inte särskilt mycket från den senaste (tredje) omgången halsfluss. Så ett tråkigt måste denna veckan blir att ringa vården och försöka få till en ordentlig utredning.

Ja, det är helt enkelt inte mycket med mig just nu.

Ikväll är det dock dags för årets omgång av den årliga racerkvällen hos Stenströms i Hallstahammar och då tänker jag som vanligt flirta med Vacchi, shoppa liniment och bars och snacka skit om BBB med resten av gänget som ska dit. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.