Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon folks!
Jag har en superkul helg framför mig. Ikväll åker jag till Stockholm för att hänga med mig familj. En viss speciell liten pojke längtar jag lite extra till. Imorgon snor jag honom, alltså min lillebror, sju år och glad följeslagare och beger mig till Norra Djurgården för att åskåda den liksom coolaste tävlingen i Sverige i år (förutom kanske Vårgårda dårå men den missade jag tyvärr). Vi ska väsnas käka godis och heja fram Tony, Linkan och de andra blåranga tävlande <3
På söndag kommer jag att sätta på mig mina svarta oakleys (är liksom sjukt blyg, ni anar inte) och bege mig till Kistamässan för att spana in allt nytt och glänsande på Sweden Bike Expo. Efter att kanske hunnit med avslutningen på CX-Cupen som Tony och Johan kör. Tack för biljetten till mässan, Svenska Cycling Plus, I own you one (artikel förstås).
Idag hinns det tyvärr inte med cykling men en kort löprunda ska jag allt hinna med. 
Vi ses ute på Djurgården och på mässan på söndag!
/glad katt

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.