CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Bara för att låten är så djävla bra att jag måste blogga lite för att ni ska lyssna på den.

Ute är det mörkt, mina ben är skönt småmöra efter lunchlöpningen, jag har tryckt i mig avocado, te och lite choklad och snart hoppar jag på tåget mot Stockholm utrustad med en en gammal spionthriller av Follett.


Ses i Stockholm imorgon!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.