Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Alltså gårdagens intervallpass. Var ett sånt pass då benen liksom aldrig fanns med. Pulsen steg upp direkt och svetten rann men benen infann sig aldrig. Varje tramptag gjorde liksom ont. Usch. Det är i och för sig ok när det händer under inomhusspinning. Värre är det när det händer vid tillfällen det gäller. Kommer aldrig glömma den gången jag och Grannen skulle cykla på tu man hand på Mallis. I och för sig var det dagen efter ett jobbigt backpass, men ändå. Vi cyklade runt åttio km och mina ben kom helt enkelt aldrig igång, oavsett kadens. Stackars Grannen som fick dras med mig. Visst, det var ingen tävling men ändå. Dagsform alltså… Vilken nyckfull mänsklig egenskap.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.