Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Raska moln.

Jag hörde igår att stormen var på väg över norden. Då såg jag upp mot molnen. De rörde sig skyndsamt mot något mål som bara molnen kan veta.
Så när jag vaknade, undrade jag saker.
Dels hur fort molnen rör sig? I timmen.
Och dels hur mycket draghjälp de bjuder på, för dem som cyklar däruppe jagandes oändliga höjdmeter.
Vet ni?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.