Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Festcrossen på film.

Lite mer om Festcrossen! Frågan är om Västerås inte har Sveriges typ enda crossbana runt ett vattendrag (eller drag och drag, vet inte ens om det finns fisk i en gång i tiden konstgjorda Gropen, men ändå)? Läste hos Johan att en viss Elias hade filmat hela kalaset, så in och se och önska att ni var där!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. MTB:s, fulldämpade hojar, camelbacks, sadelväskor?!? Hallå, var är respekten för sporten egentligen ;) Men det såg ut att vara en väldigt rolig springbacke :)

    1. Calm down man, det är första ggn grabbarna arrangerade nåt, och det är knappt nån i Västerås som sett en crosstävling förut! De la ribban lågt så att säga för att låta folks testa på – i framtiden misstänker jag att vi kommer att se fler crossar och färre camelbacks :)

  2. Skrivet med glimten i ögat. Men det tror jag att du förstod. Det fina med CX är ju just att det trots allt är ganska lågt insteg på det hela. Du kan testa med MTB, teknikmässigt är det ofta överkomligt och tävlingarna är relativt korta. Något för alla alltså. Jättekul att de fixar och jag hoppas på att få åka till Västerås och köra tävling nästa år :) More CX for the people!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.