Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God ehm… kväll laget!

Idag är jag i postparty-mode och har alltså ägnat dagen åt att städa samt sova. Spännande va! Under tiden har det hänt saker. Bland annat har det upptäckt att jag (tillsammans med ett par kamrater från Västerås CK) är med på omslaget av senaste Cykla. I typ sämst upplösning och längst bak men ändå. Om ni undrar varför jag ser ut som ett höghus så är det för att jag förmodligen stod upp på bilden. Älskade Ormberget för övrigt, grymt vacker backe.

Och att gårdagens Festcrossen hade 16 deltagare – och att Tony vann tävlingen och Johan kom tvåa! 16 stycken och en del åskådare – inte illa för att vara Västerås första någonsin cx-evenemang! Så det så. Hörs senare. När jag vaknat till. Läs så länge Johans rapport. Och glöm inte att gilla Västerås CX på Facebook för att ha koll på crossläget i vår stad.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.