Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Tillbaks från Köpenhamn. Postkonferenstjock, diskofebrig, stadsnykär. Älskar Köpenhamn varje gång jag kommer dit, grymt fint distansförhållande.

Idag ska jag testa spinning för första gången sedan förra våren. Jag har enbart en målsättning – att undersöka huruvida mitt knä (med tillhörande vad och fot) beter sig efter alla veckor av ilsket rehabbande. Pallat knäet ett helt spinningpass så kommer jag vara saligare än lådcyklisterna i Christiania. Rapport kommer.

Ovanifrån:

* fantastisk lunch på mitt företags danmarkskontor
* älskar Köpenhamns nattliv
* häng i Christiania
* modell av Nordhavnen, ett modernt område som <3 cykling
* jag tourist-looking vid hyrcykeln

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.