Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Ta cyklingen i försvar i P4 imorgon bitti.

Hej.

Min bättre cykelhalva tillika god vän Anna Lindén kommer att medverka i morgondagens utgåva av Tacklingen i P4 Morgon. Förutom att jobba med miljöfrågor och kämpa för en bättre värld cyklar Anna landsväg, lagar djävulskt god mat och gästbloggar här på Cykelkatten. Bland andra coola saker.

Anna kommer att debattera med en viss Mikael Reuter som i programmet kommer att bära agg mot cyklisterna. Så här skriver Anna om sin medverkan: Först kommer en person som tycker att cyklister i stadstrafiken är hänsynslösa, tror att de äger gatorna och är en trafikfara för gående som borde förvisas till vägbanan eller helt enkelt förbjudas. Han tycker att vi borde skippa cykelbanor i city. Efter vår debatt öppnar de för fler att ringa in. Gör er röst hörd!

Om du vill göra din röst hörd och bidra till saklig och givande debatt – ring in till programmet 07.15-07.30 eller 08.45-09.00 på 021-495 25 25 eller lämna din åsikt på P4:as Facebooksida eller e-post: p4vastmanland@sverigesradio.se.

Anna i bilen, på väg mot cykelläger nere i Jönköping

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Hoppas det inte urartar till fortsatta motsättningar mellan trafikslag.
    Bästa fördelar för trafikanter i bil är att det blir mer plats för bilar ju fler som cyklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.