Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Festcrossen den 26 oktober.

Hej nu ska jag trallcykla till gymmet för fortsatt partyrehab – med mina nya lampreskor (bild kommer, lol) men vill bara uppmärksamma att ni som bor (eller råkar vara just då) i Västerås med omnejd är varmt välkomna att delta i FESTCROSSEN som bäste Johan-Swyzak håller i tillsammans med ett gäng frivilliga från vår klubb. FESTCROSSEN kommer att bli en perfekt förfest till cykelfesten den 26 oktober och hålls tidigare samma dag. Kom som du är – precis som texten lyder! För mer frågor, kontakta Johan. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.