CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Lampreshozers.

Mina fyrtioettor är glada. Efter mycket om och men så har jag äntligen hittat ett par värdiga inomhusskor till dem. Eftersom jag inte kunde få som jag ville för den budgeten jag lagt upp för inomhusdojorna (finns liksom inga skitnödigt stilrena fitnesskor under femtonhundra, typ) så tröstade jag mig ändå med att köpa shozers med den giftigaste hatkärleksfärgkombinationen vi alla vet – lamprekulören. Understrykningspennrosa, salladsgrönt (mest på sulan men även på detaljerna), rgb-blå och en touch av vitt. Så nu sitter mina lampreskor som gjutna på fötterna och just nu testas de under ett svinjobbigt cirkelfyspass. Fett internt, fett snyggt.

…eller fult…

…eller snyggt?

whatevs det är LAMPREfärger iaf! :D

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.