Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Bitch please, leave Lance alone!

Helvete!

Tänkte ju vinterpeppa er med värsta härliga vintersportsinlägget, med massor med bilder och distanser och sånt, men nåt är brutalt fel just nu, vet inte om det är Blogger el min HD (som i roterande skiva) som håller på att säcka ihop. Ska göra ett nytt försök senare.

Under tiden så kan ni ju få ta del av min skandalösa dröm!

Vaknade till morgonkisspausen kallsvettig och med en förorättad min. På krigsstigen. Någon tråkig tant med blommig tunika och med sånt därt diskrett halsband hade försökt att sno min Lance!

Kissade, sprang tillbaks till sängen. Sov och krigade lite till.

Vaknade och skämdes stort.

Här är ungefärliga förloppet (dröm är dröm så minns inte allt):

 1. Jag hade drömt att jag var kär i Lance Armstrong. WTF? Han är verkligen inte min typ (förutom vaderna och lite annat smått rent cykelanpassat dårå)
 2. I drömmen så flirtade Lance med mig och lät mig kalla honom Lasse sådär gulligt liksom, men han lät mig inte komma för nära!
 3. (fast i bodde i samma kollektiv, jag, Lance, och massa annat folk jag känner)
 4. En dag kom Lasse och var fnittrig
 5. Ny brud banne mig, tänkte jag då
 6. Började stalka Lance
 7. Och se där! Tunika-tanten och Lasse satt och åt lunch tillsammans
 8. Svin!
 9. Sen krigade jag fast jag minns inte hur. Typ cat-fight alternativt tyst blängande och ful i mun
 10. Tror faktiskt inte Lasse valde mig ändå. Dissad.
Nåväl, klarat mig helskinnad ändå får jag väl tro.
Och som sagt, ett vettigt träningsinlägg kommer snart. Håll ut!
Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

5 kommentarer

 1. Undrar vad Freud skulle dra för analys av den där drömmen?

  Men kan ju lite fint flika in att mormor kallade mig Lasse som liten, jag cyklar och låter mig bli beflörtad. Men nån tunikabeklädd dam har jag inte dejtat. Däremot träffade jag en 21-årig Balvenie i fredags. Vad nu tusan DET har med din dröm att göra.

  Undrar vad Freud skulle dra för analys av det här inlägget?

  1. jag drömmer så ofta så. blir så glad när jag inte minns va jag drömt, fast vissa av drömmarna är ju spännande som små filmer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.