Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon!

Det är ju lite småkyligt ute. Men jag är en envis jäkel som trotsar kylan, mensvärk och inväntar solen.

För idag blir det skidåkning i Norberg! Med mina nya stavisar. Som jag har längtat.

Så nu har jag tryckt i mig

ägg
vitt bröd
ost
tonfisk
mer ost
te med en bit citron i och en chokladbit till

laddat Garminet

kammat mig

så nu bara en sväng förbi jobbet (där jag har delar av mitt sportförråd), byta om till skidkläder, på med blåvalla och sen ba köra!

– 16 är ju ändå ingenting mot hur det kunde vara ute på landet när jag var liten. Och inte fick man sitta inomhus för det.

Ha en fantastisk lördag nu!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.