CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Prespin

Nörden glad! Om en timme är det dags att lämna datorn för utmaningens andra cykelpass, denna gång Spinning / Intensiv på F&S. Och nu har jag dessutom lärt mig hur deras prehistoriska spinningbikes funkar så jag slipper göra bort mig som sist (smärtsam blondinövergång mellan Actic och F&S).
Fast imorgon blir det förresten Actic igen, lunchspinning. Har tydligen lyckats utmana en (snabb och spänstig) klubbkompis på spinning. Hur man nu vinner i spinning? Mest svett högst stönanden? ;)

Ha en kanoners kväll nu folks!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.