CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Postspin

Där satt den! Först jag ba

Sen jag ba

Och nu har jag tryckt i mig fisk, bulgur och fisksås och nu sitter här och trivs med kaffe och ballerinakex. Gött! 
Mamma säger förresten att jag skelar med vänstra ögat. Jag har själv misstänkt det men förträngt det. Men nu när jag tittar på den andra bilden… GEEZ ÄR DET LIVSFARLIGT ATT SKELA? :O

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.