Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Utmaning: 50 cykelpass / 100 dagar

Åh, kul med skojsiga utmaningar av den blodigare sorten!

Micke Karlsson har gått och startat en utmaning (och en facebookgrupp) som jag glatt hoppade på då jag ser det mer som en plan än utmaning! Tränar ju diverse pass ändå nästan varje dag (förutom vardagsmotionen dårå).

Tanken är att vi ska köra 50 cykelpass på 100 dagar. Datumramarna är tisdag 2013-01-01 till onsdag 2013-04-11. Ett pass varannan dag, helt enkelt. Spinning, trainer, MTB, cross ja vad som helst räknas men det ska vara pass, inte bara damtrallelall jag ägnar mig åt hemifrån till jobbet och back. För min del blir det mest spinning.

Jag tycker det låter som en kul utmaning! Nu vet jag att det blir svårt under vissa delar av våren, då jag även kommer att försöka köra längdskidor intensivt de dagarna det bjuds snö, men då får jag väl ta igen det under de veckorna som jag inte kan köra skidisar.

Släng in en kommentar om ni också tänker vara med och gå in facebookgruppen vettja!
Så nu kör vi! Full fart! som Benjamin hade sagt ;)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

7 kommentarer

  1. Jag var lite seg med att haka på, men nu är jag också med i utmaningen! Full fart framåt som sagt, 50 pass ska en väl hinna med innan april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.