Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

I bokningstankar!

God afton :)

Vet ni vad jag gör nu?

Jag sitter och kollar på vårresor dit jag kan ta min feta rumpa för lite benplågeri och cheesecakes! Bommade nämligen anmälningstiden för klubbresan…

Blir det Mallis?

Eller Italien? Eller nåt annat varmt land?

(Frankrike spar jag till sommaren tror jag)

Plånboken och modigheten avgör (ja, jag vet att jag jämt tjatar om modighet men fan, skitscary att resa på egen hand ju! Är så van att vara bäbisen som bara hänger med utan att behöva bry mig om planering och sånt vuxet…)

Tur att det finns forum! Och tjejer som Maria (om du läser detta Maria så är jag skitsugen på att hänga med tjejklungan, måste bara röna ut flyg och tider och sånt, konsultlivet vettu…).

Underrättar er allt eftersom.

I värsta fall hittar ni mig på byn i Petra full på varm cerveza och övermogna bapelsiner, raggandes cykelsällskap.

Jag, Glenn M. och en hofvare nere på byn i Petra förra våren.
Hofvaren vart förresten också Rapha-frälst senare under resan minns jag, hej hej! 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

16 kommentarer

    1. Mm, de säger det i klubben. Några har gjort det. Men då måste jag hålla på med enkelrum el nåt… Men blir det eller så kör jag med cykelresor.com, fått rätt sjysst offert av dem :)

  1. Jäklar vad kul det skulle vara med en cykelresa! *avis* Min plånbok tillåter tyvärr inte dylika utsvävningar för tillfället. Men klart du skall åka…du vågar!! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.