Cykelkatten

Afterbike, afterglow

På Charlie´s – som gör världens kanske godaste gulaschsoppa

 God morgon.

Igår gick jag igenom lite resebilder på datorn (gör det ofta, är ju de bästa bilderna!) och hittade denna. Är ju från Idreresan i våras! En resa som gick ut på lika många delar längdskidåkning som skratt, Irish-drickande, bastande, pussande, gulaschdrickande, dansande, pastaochköttfärslagande, efter-ett-par-järn-slalomåkande (med längdskidor förstås) och så lite obligatorisk rethosta på det :)

Förra året hann jag med två “träningsläger” inför Stafettvasan. I år ska det bli ännu fler om jag får bestämma, men så får vi ju hoppas att det kommer att komma snö här hemma också. Förra vintern var ju outhärdligt trist ur skidsynpunkt.

Och juste, snöripor måste ju vara de sötaste snödjuren som finns, förutom fjällrävarna och vinterhararna då.

I snöripelandet

Högt uppe ovanför idrebyarna

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.