Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Den vackra schweiziska byn St Ursanne sett uppifrån.

Freddan närmar sig den tyska husvagnsarmén…

Bron bara några hundra meter från där vi campade

Nä men titta, en rödhårig springande sak till vänster!

OH OH tänker han, äntligen slipper jag de galningarna…

Didn’t think so! Här ska det fotas up your face :D

Och jagas lite förstås! (Peter med den snyggaste cykelkepsen på marknaden)

Haha, igår hade Peter tagit fram den nerladdade etapp 8 där han tillsammans med undertecknad förekommer i den galna scenen “Skrika högt Freddan! Kom igen nu för faen Freddan!” och springa efter den ganska så utmattade cyklisten… Det lustiga var att den engelskspråkiga kommentatorn (fy skäms på dig!) inte ens visste vad Kessan hette i förnamn. This man, Robert Kessiakoff sa han varje gång. Hade aldrig hänt våran Vacchi inte.

Jäklar vilka tempolår jag ser ut att ha förresten :/ ;) :D

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.