Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Posing against rain

Idag ska det cyklas, yey! *lycra-look i nya bibs, så glad för dem*

Men vänta nu… Ute regnar det floder! *piggt snälla sluta regna jag är ju en solskenscyklist jag-leende*

Fast egentligen ville jag mest visa er mina nya bibs och den bästaste vind/regnjackan jag nånsin ägt :)

Fan, snart borde ju Rapha sponsra mig med lite pryls känner jag. Annars övergår jag till typ Pearl Izumi rätt som det är… (tomma hot, jag vet).

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.