Mellan rundorna

God hjul vänner!

Hej. Ligger och bloggar i sängen bredvid en nappande marsipangris inkilad mellan mig och väggen.

Herre vilken uppspelt bebis vi har haft här i lilla Hedesunda sedan pigga fem imorse. Nästan som ett barn på julafton!

Eh just det är ju julafton. Är rätt bäng i skallen på grund av två dagar med för lite och för knasig sömn. Men glad ändå.

För ute är det tjockt med härlig vit snö. Minus tretton visar termometern, den bästa sortens temperatur för festligheter som jul och nyårsafton. Jag glider runt i raggsockor, bläddrar i diverse halvaktuella tidningar och smygknäpper kort på min plutt som slår alla gullighetsrekord som härjar runt iklädd pyjamas, yllestrumpor och mjuk tomteluva på sniskan.

Innan vi for upp igår rev jag av ett sweet fyror-pass (20 min uppvärm, sen 4 min mycket jobbigt 80-100 kadens, sen 4 min vila, sen på’t igen etc). Blev positivt överraskad då både wattmätaren och pulsmätaren visade rätt fina siffror för att vara… Katja 2018.

😁🕶👈

Upp till byn har jag både crossen och skidorna. Idag blir det nog mest mat och vila (är fortfarande överdrivet vilsam av mig efter alla förkylningarna) men man vet ju aldrig. Imorgon blir det antingen cykeldistans eller ett par mil i spåret.

Men hörni.

Åt skogen med julen för er som antingen inte firar det eller helst vill att den ska bara vara över – mitt hjärta slår extra hårt för er. Men som vanligt och så sant som det är sagt – det är bara en en en dag på året. Bon courage ♥️

God (h)jul på er andra!

Och tack för att ni läser och har er. Ni är bäst!

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.