Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundornaStyrketräning

Högwattskickoff i mitt egendesignade kit – ett ledigt inlägg

Högwattskickoff i mitt egendesignade kit – ett ledigt inlägg

God lördagmorgon kära cykelvänner.

Vet ni – jag är plötsligt ledig! Eller plötsligt eller plötsligt. Jag har ju förstås planerat för att vara ledig men det är inte förrän nu som jag börjar greppa att kalendern inte innehåller en endaste jobbrelaterad rad på hela två veckor.

Igår kände jag att jag behövde en tydlig gräns mellan jobbet och semestern. Kickade därför off ledigheten med att ta ut mig snyggt i rodd på F&S City. Har under dessa årets sista veckor passat på och tränat lite annat än bara cykel, cykel. För även om cykelträningsfrekvensen 2018 har varit ruggigt usel på grund av mina ständiga förkylningar (eller influensor eller fan vet vad) och annat privatlivsrelaterat omående så har jag ändå velat ge mig en liten period av mental vila från cykelträningen.

Rodd är förresten ett sjujäkla bra alternativträning för cyklister, visste ni det? Här förklarar Toppfysiks Fredrik Eriksson varför. Det jag gillar mest med roddmaskinerna på F&S är förstås wattfunktionen som gör att det är lätt att bygga ihop sjyssta och kontrollerade intervallpass.

Känner ni förresten igen tröjan? Jajamän, det är ju kitet som jag designade för CYKELTJEJER.SE för ROSA BANDET. Jag utlovar ett bättte och mer wow-posörinlägg där kitet syns bättre. Tills dess får ni stå ut med att min stolthet över att med fantasins och pennans kraft ha kunnat bidra till cancerforskningen portioneras ut pö ån pö.

Men till ledigheten. Vad ser jag fram emot?

– mycket egentid med min sockerknodd

– träning – cykel och minst ett par pass längdskidor *håller tummarna för snö uppe i Gästrikland*

– äventyr med lillebrorsan som kommer att traditionsenligt hänga med oss en sväng i mellandagarna

– en rejäl sovmorgon och minst en god bok i födelsedagspresent. Fyller ju för fanken 33 vintrar på nyårsafton. Det ni.

33?

Okay dags att avsluta inlägget innan jag glider in på åldersnoja också (är en stolt åldersnojare, forever young ja tack!)

Nu ska jag dricka upp mitt svarta te med en skiva citron i och en chokladbit till. Sedan ska jag packa ner Ivar i vagnen och ta tåget till någon fin närstad för fika och långpromenix.

SCOOOOL’S OUT folks!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.