Ivar min Ivar

I tusskokongen.

Jag är inne i livets bebisbubbla. Tusskokong. Den snärjde in mig större än någonsin innan ungefär samtidigt som det blev svalt. Den vägrar släppa tag om mig. Jag vill inte göra annat än att andas, gosa, mata, bära runt på min Tuss. Förlåt omvärlden. Snabbkrypar-gitarrspelar-bokläsar-hjulsnurrar-cykelvältar-high-fivear-Tuss upptar Katja just nu. Blöjstorlek sex, lenast nacke, snällast leende, vänligast sinnelag, örsnibbshy på hela kroppen.

Puss gnatt.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.