Power to the readers

Ursäkta röran jag fixar bloggen höstfin

Hej folksis. Tänkte ba säga att bloggen kan se lite skum ut under de här dagarna. Det beror på att jag fixar med en ny design samtidigt som jag är magsjuk samtidigt som jag är mamma samtidigt som jag har en artikeldeadline i helgen. Så ha tålamod, ursäkta röran, surna inte till osv. Jag lovar att det blir lika vackert som vanligt – fast vackrare. Är ju ändå höst min bästa årstid och måste firas i alla kanaler! Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.