VLOGG: Att blogga före och efter man har fått barn

Hej och vad roligt att cykelbloggskolan gick hem. Har fått ett antal kommentarer i de olika kanalerna från folks som tack vare inlägget funderar på att starta nya respektive återuppta  sina gamla cykelbloggar – eller andra kreativa kanaler. Skitskoj! Tillsammans blir vi starka och gör internet lite mindre yta och lite mer genuint intresse.

Idag har jag inte orkat storblogga utan hängt med den grymmaste mammagruppen i stan <3 aka vår mammagrupp som bildats tack vare Rulla vagn (ännu ett exempel på Internets sociala förträfflighet), lekt med min bäbis och spelat in en vlogg om hur det är att blogga – eller skriva eller whatevs kreativt? – före vs. efter att man fått barn. För nog är det skillnad?

Har druckit rosé har jag också gjort förresten. För våren, för solen och för humorn. Det får ni se i videon.

Puss och gillar ni videon så får ni berätta det!

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge