Katja kör MTB

Pictures, dust and riders, EuroMTB

craft mtb

foto euromtb

absalon

ferrand prevot

åsa erlandsson euromtb

euromtb

IMG_2650

Tja! Jag tror jag är tillbaka i bloggsvängen. Bloggen är som en god vän – alltid i tankarna men förbenat skönt att ta en paus från då och då (men ändå – kvar i tankarna). Hur som! Helgen har varit rätt så fet cykelmässigt. Igår hann jag dessutom med en svängom förbi EuroMTB-kalaset. EuroMTB var asballt. En fantastiskt lyckad tillställning, sådan respekt till alla er som hade jobbat med tävlingen så länge. Och så naturförutsättningarna från ovan på det. Trots det hemskt varma vädret – varken min kropp eller mitt psyke pallar värmeböljor som gårdagens hann jag knäppa några svettiga kort med mitt repiga objektiv. De är prick 400 stycken och finns osorterade och oredigerade i detta flickralbum. Voilà, sno på bara ni anger “knäppt med Cykelkattens repiga objektiv” som upphovsrättsinnehavare. Puss!

✈ Made a few shots during the EuroMTB in Huskvarna yesterday (Sunday), they’re all available unedited in this Flickr album. Voilà!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.