The snow must go on.

rockelstad

Hej. Hemma nu, från en otroligt fin och trevlig helg i snöcyklingens tecken. Berättelsen (eller snarare, flera berättelser) kommer men nu ska jag däcka och njuta av att inte behöva gå upp i ottan och lycra upp mig. Skojar. Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet. Men natten är här, i sömnen vill jag räkna rådjur som hoppar över vägen mitt framför mina ögon.

Det var slaskigt när vi körde hem i mörkret idag. Det vankas brunare vägar. Ännu mer snö som smälter bort undan våra däck. Vill inte att det ska sluta, must the snow go on.

2 Comments

  1. […] deltog jag och ett gäng till vintercykelgalningar i livet lätt häftigaste vintercykeläventyr Basemile Snowdown. Lyxpionjärerna som vi var bodde vi på ett flott södermanländskt slott och cyklade på de […]

    15 december, 2016
    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge