Livsstil

Wuthering heights.

God morgon!

Sitter på stockholmståget. Ute är det mjukt med vit snö, hade roligt med min odubbade bromslösa damtralla på vägen till stationen imorse. Lyckades hålla mig på hjulen, blöt fläck under min stol här på tåget av all snö. Skönt mör i benen efter tre dagars klockrent benmos (finfin tretimmars dub igår igen). Ikväll eller imorgon hämtas trainern som blir min enda kontakt med cykel under julhelgen. Däremot så har jag tänkt försöka mig på Festive 500 under de mellandagarna jag inte är bortrest eller har andra måsten. Oavsett så har jag tänkt spendera dem cyklandes på ett eller annat sätt – men helst utomhus förstås. Tur det finns fler som har samma planer så en alltid har sällskap, kul att så många här i Västerås börjat vintercykla på allvar. Nä nu är det strax Sumpan, dags att hoppa av! Hörs sen.

Ska ni köra nåt i mellandagarna?

Puss!

(mobilbloggarn)

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.