Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

Katja, Johnny, Sune och trainer.

Katja, Johnny, Sune och trainer.

God morgon! Idag är en glad dag! Ute skiner solen och jag och brorsan som hänger hos mig idag har bestämt oss för äventyr. Lättlurad som lillen är så är han nästan lika pepp på äventyr nr ett – hämta Katjas trainer som finns åt tjotahejti (och nej vi har ingen bil och ehm, det krävdes kanske pizzalöfte för att få upp peppen ordentligt) som på äventyr nr två – Sune i fjällen på bio (och jo det är för dyrt med bio och host, det kanske krävdes sour cream snacks-löfte till Katja för att få upp min pepp ordentligt). Så! Här är vi, alldeles redo för en totalt barnslig dag. Precis som jag vill ha det. Ska bli spännande att trä på det gula trainerdäcket på rosen ikväll… Sugna på lite svordomar? Spelar kanske in påträandet och ihopsättandet på rörlig bild.

Ha en fin dag så hörs vi senare!

/Katja, 28 och Johnny, 8

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

 1. Däckkrängning kan frambringa oväntat långa svordomsramsor. Jag testade det igår. Efterföljande fulcrossning återgav lugnet :)

  Du glömmer inte tejpa upp ett kryss på väggen framför trainersuppställningen va?

   1. Att titta på film, köra diverse gadgets, sufferfest mm är alldeles för roligt. Vill man verkligen lida så ska man bara tejp ett kryss på väggen och stirra på detta under sina intervaller.

    ;-P

    1. Coolt! Det måste jag testa! Faktum är att jag måste träna på att inte ha så himla skoj under körningen. Det är ju sånt som oftast sänker mig under tävlingar – jag börjar få tråkigt och då gör jag ryck/börjar dra av ren leda. Och då blir jag trött ju :) Så tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.