Katja tävlar

Oscillate.

Hej, praktiskt schemainlägg idag, men då har ni i alla fall koll på mig!

Mycket snack om Badcrossen nu, snacka om en random mellanstadsspot som plötsligt blivit världens snackis. Nä men idag ska jag inte cykla nåt där. Brorsan är fortfarande här och han älskar bad och simning så snart bär det av till Crossbadet – i folkmun känt som Kristiansborgsbadet – för lite ol’ school plask och skoj. Ute regnar det och är allmänt grådassigt så inomhusaktiviteter känns inte alltför fel idag ändå. Resten av dagen kommer att bli cykligare:

– cykelmek av och lunch med en cykelkompis, nu ska tysk-italienarens vevlager undersökas!

– Koppenbergscross-sändningen vid 3-snåret – Åsa kör, Sven kör, kan bara bli succé! Med tanke på att Koppenbergscrossen har som första (!) UCI-lopp bestämt sig för att ge lika mycket cash i priser till damer som till herrar så skulle man ju kunna anta att sändningstiden blir 50/50 med. Tyvärr tror jag dock inte att det blir så – än – men oavsett så blir det skitkul att titta på loppet.

– påminna benen om att cykel står på schemat imorgon genom att börja rulla in dem med hjälp av Monarken. Igår vart det ju ingen Monarken pga. diverse skäl men idag skadar det inte. Egentligen är jag sådär halvpepp på min prestation under morgondagens Smécrossen. Att inte cyklat på ett par dagar innan tävling är aldrig bra. Men vissa saker kan man inte rå för så det är bara att le mitt bästa leende och värma upp lite bättre än sist. Får ta igenom de resterande två veckorna före CXSM i Göteborg!

Just fan, måste hinna bättra på hårfärgen idag. Det anstår liksom inte Cykelkatten att tävla med halvrött-brunt-halvcendré hår…

Hörs sen folks! Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.