Cykelcross

Katja Johnny Monarken och Smécrossen!

Mitt sovrum – ljus och nallar. Älskar mitt sovrum, har jag sagt det?

Godmorgon babies!

Har fet sovmorgon, sitter alltså i sängen, banrprogram på låg volym ur vardagsrummet, mätt i magen, hela dagen ligger framför mig – älskar känslan! – och bloggar lite.

Iförrgår tog jag mtbn till Rocklunda, insåg att banan var för teknisk för min mojo just den kvällen, dnf:ade (måste lära mig den banan på dagtid, alltså när jag säger att den är teknisk så menar jag det och jag är ingen fegis faktiskt) och bytte häst till Cube. Avslutade alltså med “hemmastyre” och lite teknikskoj vid Badcrossen och crossen-nära-Badcrossen (ehm har inte hittat nåt vettigt namn på den babybanan än).

Igår flydde jag Västerås för Stockholm som visade sig från sin magiska sida. Och på kvällen satte jag mig på bussen med lill-Johnny i sällskap och nu har vi vaknat här i stan och solen skiner! Eftersom jag inte kan (eller ens vill) lämna brorsan själv så blir det ingen utecykling för mig förrän på söndagens Smécrossen i Eskilstuna. Där damline-upen är tuffare än ever och jag med andra ord kommer att behöva alla hejarop som finns för att hålla mojon uppe genom hela banan. Ska bli så himla skoj, hoppas mitt nya ärmlösa underställ kommit.

Nä nu ska vi luftas. Lek och stoj och skoj och – håll i hatten – Monarken för att underhålla benen idag och imorgon. Har glömt när jag sist tränade cykel inomhus… Men lika bra att inviga.

Är ni också lediga och passar på att knarka frisk luft idag?

Puss!

 

 

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.