CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CykelKatja kör MTB

Stigteknik med ett inslag av lyteskomik

Stigteknik med ett inslag av lyteskomik

Hej söndag!

Min morgon började så här

så här

så här

och så h

ä

r

!

Fast i omvänd ordning.

Jag har två teorier till varför jag vurpar rätt ofta: antingen så har jag undermålig teknik eller så är jag grym på att tänja mina gränser.

Eller kanske är det på grund av både och?

Puss.

Cykeln & highvizjackan är lånegods,
rutten var Hedesunda IF:s sjuan plus femman och så åsen tur och retur då.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.