Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesTrailrunning

Skönt utan grönt eller yes jag springer igen

Skönt utan grönt eller yes jag springer igen

Hej från en glad trailis!

Lite måndag hela veckan över min löpning alltså. Eftersom jag springer bara på hösten och på våren så måste jag vänja in kroppen vid det stötiga och det ack så icke-cykelmässiga varje gång jag åter får upp löpsuget.

Men priset är lågt mot det jag får redan efter de första trevande rundorna.

Och så löpsugen som jag är nu alltså. Ojoj. Säsongen är här. Stiglöpningsförhållanden är perfekta. Luften släcker törsten, naturens färger glädjer ögat och har jag tur så får jag lite regn över mig. Inte för mycket. Men så där lagom många droppar. Som först silats genom lövverket. Åh

Har ni förresten sett Insecure? Om inte – se. Serien är underbar. Om ja – minns ni deras self care Sundays? När Issa och Molly först röker lite grönt och tränar sedan lite lagom hårt i syfte att må fint, ihop eller solo?

Lite så ser jag mina löpluncher. Som små self care oaser i jobbvardan. Lagom långt, ibland snabbt ibland chill, med musik eller utan. I det gröna utan extra grönt ))

Kompressionstights Casall, trailskor Salomon Ultra Pro,
underställslinne Rapha, hoodie nån gammal från H&M

Tänker förresten testa springa trail i grupp den här hösten (tack för påminnelsen Nadja 😘).  Med Westeros Trail Running Society-gänget. Vem vet, kanske gör de något åt min obefintliga löpteknik. Även en ambitionslös löpare lär får ut mer av sina löpstunder om hon trampar rätt tänker jag?

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.