CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja om cykel

Yes I think I’m falling in love with myself again

Yes I think I’m falling in love with myself again

Hej. Jag lever, andas, cyklar och har till och med fått sova ut, idag efter >2 veckor med typ noll sömn och med alltför mycket officiellt och känslomässigt arbete. Ute är det varmt och inne i mig likaså. Vi hörs alldeles snart cykellovers.

Cykeln på bilden är Contis, leendet och low key-kläderna mina.

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.