CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesCykel

Fyror, berg och finöl.

Fyror, berg och finöl.

Hej från igår då jag

var glad efter min senaste föreläsning – jag måste föreläsa oftare, det är så givande!

gladdes åt Jonas nya finfina Genesis (hans älskade Awol stals ju för någon månad sedan)

hade ett enormt bergsug, tur man har en coffe table-bergbok på jobbet att dagdrömma sig i, och en bergsresa att se fram emot

var om än möjligt ännu mer kär i min lilla medborgare

skulle köra ett kvällsgruppass men blev otålig och körde på egen hand

lekte störst svettpöl på gymmet vinner under mina fyror (som blev femmor såg jag i efterhand, siffergeniet Katja alltså)

pajade gummiplutten på min ena hörlur, går det att invertera den igen?

Drack ett par Florida-öl med Perra & Co och bokade sedan Min pappa Marianne på Saga som blir kvällens mysmål för två efter ett gäng möten i Stockholm. Så nu är jag på tåget, utanför smattrar snöregnet men det är ändå helt okej. Puss och må det bli riktig vår snart.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.